Değerlerimle Posta Kutum

Pandemi sürecinde, değerlerimizi merkeze alarak, öğrencilerimizin birbirinden kopmaması ve iletişimlerini arttırmak için yapılan "Değerlerimle Posta Kutum" eTwinning Projemizde Ekim ayında DOSTLUK, DÜRÜSTLÜK, ADALET ve VATANSEVERLİK olmak üzere dört değerimizle ilgili çalışma yapılmıştır.

Yapılan Çalışmalar:

Dostluk: Öğretmenimiz Ayşe Uyanık tarafından öğrencilerimize "Dostluk" konulu mektup yazılmış ve ardından öğrencilerimiz birbirlerine dostluğun önemini içeren mektuplar yazmışlardır.

Dürüstlük: Öğrencilerimiz birbirlerine Dürüstlük konulu mektuplar yazmışlar ve Akrostiş şiir çalışması yapmışlardır.

Adalet: Okul Müdürümüz Celal ŞENGÜN öğrencilerimize "Adalet" konulu mektuplar yazmış ve posta kutumuza atmıştır. Öğrencilerimiz değerimizi pekiştirmek adına dürüstlük konulu resim çalışmaları yapmışlardır.

Vatanseverlik: Öğrencilerimiz Canva web2 aracını kullanarak vatanseverlik konulu posterler tasarladılar ve eşleştiği okul olan Diyarbakır Mollapolat İlkokulundaki arkadaşlarına mail yoluyla posterlerini gönderdiler.

Ayrıca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ortak ürün oluşturuldu.

SONUÇ OLARAK;

Okulumuz 2/A Sınıfı Değerlerimle Posta Kutum projesini Sabır değeri ile sona erdiriyor. Öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenimiz Ayşe Uyanık 'a teşekkür ederiz.

Hayvanları Koruma Günüyle ilgili çeşitli etkinlikler yapıldı.

Öğrencilerimize, birlikte çalışmanın hazzını ve değerlerimizin güzelliğini gösteren Proje Yürütücümüz Ayşe UYANIK 'a teşekkür ediyor, projeye katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

10.11.2020 471

29-12-202010-11-202010-11-202010-11-202010-11-202010-11-202010-11-2020