OKULLAR TATİL

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un açıklamaları;
.
Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin sağlığı için ülke genelindeki okullarımızın 16 Mart'tan 2 hafta süreyle 30 Mart'a kadar tatil edilmesi kararlaştırılmıştır.
.
Öğrencilerimizden 1 haftayı dinlenerek geçirmelerini tavsiye ediyoruz.
.
23 Mart'tan sonra uzaktan eğitim başlayacak. 23 Mart'tan itibaren ders ortamını eve taşıyacağız. Tüm altyapı hazırlıklarımız tamamlandı.
.
Eğitim Bilişim Ağı kullanımında bütün operatörlerden ücretsiz 3 GB internet erişimi sağlanacaktır.
.
Uzaktan eğitim içeriklerimiz hazırlanmış ve uzun süredir devam eden çalışmalarımız son haline getirilmiştir. Öğrenciler isterlerse televizyonlardan isterlerse internetten uzaktan eğitime ulaşabilir.
.
Eğitim Bilişim Ağının tümüyle yenilenen yüzüyle bu süreçte de önemli bir rol üstlenerek ders ortamını evlere taşıyacak. Bu konuda öğrencilerimizin eğitiminin uzaktan eğitimle sürmesini sağlayacak.
.
Ders ortamını evlere taşıyacağız. Tüm okullarımızda eğitim bilişim ağı ve TRT'den de bunlar yayınlanacak.
.
Normal eğitim temposundan isterlerse bilgisayardan isterlerse TRT'den devam edebilirler.

13.03.2020 134