OKULUM TEMİZ BELGESİNİ ALDIK

Okulumuz; temizlik ve mesafe kuralları başta olmak üzere özellikle pandemi döneminde hassasiyetle uyulması gereken tüm şartları yerine getirerek "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığımız ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında pandemi döneminde gerekli olan temizlik ve mesafe kuralları başta olmak üzere, gerekli tüm şartları yerine getiren okullara "Okulum Temiz Belgesi" verilmektedir.

Sürece hassasiyetle yaklaşan okulumuz bu belgeyi almak için gerekli çalışmaları yürütmüştür. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi (İSGB) bünyesinde hizmet veren ve bu süreç içerisinde gerekli rehberlik ve denetim çalışmalarını yapan Mustafa PARLATAN ve Güler YILDIRIM'a teşekkür ederiz.

22.12.2020 410

22-12-2020