Kemal Hatipoğlu İlkokulu

Vizyon: Başarılarıyla örnek okul olmak

Misyon: Biz 1739 sayılı Temel Eğitim Kanunun belirlediği esaslar doğrultusunda,öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, sevilen,bilimsel düşünebilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,sürekli gelişmeyi hedefleyen,toplumla bütünleşmiş, ülkesi ve milleti için gelecek yılların gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında 4-D sınıfı öğrencimiz Amine ÖZTÜRK EQUİLİBRİO dalında Konya 1.´si olmuştur. 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında MANGALA dalında MERAM´da 1. olan öğrencimiz Yusuf MERCAN (3-E: Kemal Hatipoğlu İlkokulu) 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında PENTAGO dalında MERAM´da 1. olan öğrencimiz Ömer Batın AYDIN (3-E: Kemal Hatipoğlu İlkokulu) 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında EQUİLİBRİO dalında MERAM´da 1. olan öğrencimiz Amine ÖZTÜRK (4-D: Kemal Hatipoğlu İlkokulu), 2.olan öğrencimiz Fatma Esma YILMAZ ((3-E: Kemal Hatipoğlu İlkokulu) 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında Q-BİTZ dalında MERAM´da 2. olan öğrencimiz Ayşe Sena SAKARYA (3-E: Kemal Hatipoğlu İlkokulu)

Saatler: SABAHÇI GRUP : 07:40 - 12:30 ÖĞLENCİ GRUP : 12:40 - 17:30
Isınma: DOĞALGAZ YAKITLI KALORİFER
Sportif Etkinlikler: Mendil Kapmaca, Sek sek, Yakar top
Bilimsel Etkinlikler: Bilim Merkezi Gezileri
Proje Çalışmaları: OKULUM TEMİZ, E-TWİNNİNG, Güvenli Okul, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Bizik Okulumuz, Okullar Çiçek Açıyor, Başarmaya Hazırım Kitap Okuma, İnsan Mektebi, Mega, Şehitlik, Şehrin Akıllı Çocukları, Yerli Tohum Milli Tarım
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-TWİNNİNG-STEM
Diğer Hususlar: Kızılay Kan Bağışı

Telefon - 0332 3572753

WEB - https://khatipogluiok.meb.k12.tr

Adres - ULUIRMAK MAHALLESİ GÜZELBAHÇE SOKAK NO 16 MERAM/KONYA

Yerleşim Yeri - ULUIRMAK MAHALLESİ GÜZELBAHÇE SOKAK NO:16 MERAM KONYA

Adres - ULUIRMAK MAHALLESİ GÜZELBAHÇE SOKAK NO 16 MERAM/KONYA

Ulaşım OTOBÜS VE DOLMUŞ İLE KOLAYCA SAĞLANIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1.5 KM İL MERKEZİNE UZAKLIK 2,3 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK