E-safety Bronze Label Etiketi aldık

Kemal Hatipoğlu İlkokulu E-Safety bronz etiketi aldı. Güvenli internet kapsamında okulumuz bronz etiket sahibi  olmuştur. Okulumuz E-twinning etkinlikleri çerçevesinde Avrupa okul ağı "The Safety Label Community" tarafından verilen okulda güvenli internet kullanımıyla ilgili "E-Safety Bronze Label " almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz sınıf öğretmeni Saliha Tekin Dinçer'in Europen School net platformuna yapmış olduğu başvuru incelenmiş olup gerekli belge döküman ve anketleri tamamlayan öğretmenimiz incelemeler sonucunda okulumuzun güvenli bir internet alt yapısının olduğunu göstermiş etiket almaya hak kazanmıştır. Uluşlararası geçerliliği olan bu etiket, okullara uluslarası platformlarda öncelik,görünürlülük ve prestij kazandırmaktadır. Emeklerinize teşekkürler.

E-safety Bronze Label Etiketi

24.01.2023 181