LITTLE HAPPINESS WITH HANDMADE PROJESİ

LITTLE HAPPINESS WITH HANDMADE Projesi ve 7 yabancı 1 azeri 10 Türk öğretmenden oluşan el sanatları, atık malzemelerle ürün yapma gibi konuları içine alan bir projedir. Proje boyunca kağıt, kumaş kozalak yumurta kabuğu çöp dal yaprak vs gibi malzemelerle kalemlik çerçeve bebek mumluk kapı süsü tarzında işler yapılmış hediye edilmiştir. Yabancı ortağım çok olması nedeniyle seramik hamuru ünlü ressamların resimleri otigami, krigami gibi ortak etkinliklerde de buluşulmuştır. Çocuklar severek eğlenerek atık malzemelerden neler yapılabileceğini keşfetmiş yabancı ortakların öğrencileri ile sık sık webinarlarda buluşulup farklı ülkelerden yaşıtları ile tanışmışlardır. Projeye katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

09.05.2022 275

09-05-2022